воскресенье, 30 июня 2013 г.

Грибний салат


Інгредієнти:
гриби свіжі - 300 г
масло рослинне - 100 г, для соусу - 3
кукурудза консервована - 250 г
перець солодкий - 2 стручки
огірки солоні - 150 г
сіль
цукор
гірчиця для соусу - 50 г
оцет 3%-й для соусу - 50 г
помідори - 3 шт.
салат листовий - 2 качана

 
Спосіб приготування:
Гриби обробляють, нарізують і смажать в олії 8-10 хвилин. Після чого їх охолоджуємо.
Кукурудзу відварюють у підсоленій воді протягом 10 хвилин. І також охолоджуємо.
З'єднують гриби, кукурудзу, нарізані часточками помідори і огірки, нарізаний смужками перець.
Готують соус-вінегрет, змішавши рослинне масло, сіль, цукор, гірчицю і оцет.
Салат заправляють приготовленим соусом і відразу подають на листках зеленого салату.

Комментариев нет:

Отправить комментарий