воскресенье, 30 июня 2013 г.

Салат "грибна поляна"


Інгредієнти:
мариновані шампіньйони - приблизно 300 г
варена картопля - 2-3 шт.
варена морква - 1 шт.
куряче філе - 400 г
варені яйця - 4 шт,
зелена цибуля
кріп,
майонез

 
Спосіб приготування:
     На дно напівкруглої миски викласти мариновані шампіньйони капелюшками вниз, посипати рубаним зеленою цибулею з кропом, шар відвареної картоплі (дрібними кубиками), тонкий шар натертої на тертці відвареної моркви, шар дрібно нарізаного відвареного м'яса птиці, шар натертих на тертці варених яєць. Кожен шар перемазати майонезом. Салат повинен постояти години 3-4 в холодильнику. Перед подачею на стіл - перевернути на плоске блюдо, виглядає ефектно: грибочки на зеленій галявині.

Комментариев нет:

Отправить комментарий