Склад:
морква - одна
ріпчаста цибуля - дві
майонез - до апетиту
крабові палички - 1 упаковка
консервована кукурудза - 1 банка
рослинне масло - для смаження
чіпси - 1 пачка
Спосіб приготування рецепту:
Ріпчасту цибулю і моркву помиємо і почистимо. Морква натремо на середній тертці, а цибулю наріжемо невеликими кубиками. Потім на розігрітій з рослинним маслом сковороді обсмажити овочі до золотистого кольору.
Яйця відварити, остудити, очистимо від шкаралупи і наріжемо невеликими кубиками. Крабові палички наріжемо кубиками або натремо на крупній тертці.
Після цього всі інгредієнти викладемо шарами.
Спочатку половину смаженої цибулі і моркви, потім половину подрібнених яєць. Потім майонез, крабові палички, знову подрібнені яйця, що залишився обсмажену цибулю з морквою і майонез. Зверху салат посиплемо консервованою кукурудзою і по краю тарілки прикрасимо чіпсами в бачачи соняшника.
Комментариев нет:
Отправить комментарий