суббота, 29 июня 2013 г.

Салат "Гніздо глухаря"

Склад:
    
курка - 200 г,
    
шинка - 50 г,
    
мариновані шампіньйони - половина 400 грамової банки,
    
яєчні білки - 3 шт
    
картопля - 3 шт
    
сіль
    
мелений перець
    
майонез
    
листя салату
    
для пташиних яєць
    
сирок плавлений - 1 шт (100 г) або твердий сир,
    
яєчні жовтки - 3 шт
    
зелень кропу
    
майонез
    
часник - 1-2 зубчики



Приготування:     Картопля вимити, очистити і нарізати дуже тонкою соломкою (для цього краще скористатися теркою "Бернера" ​​або теркою для корейської моркви).На розігріту з рослинною олією сковороду викласти картоплю і смажити, не перемішуючи, на сильному вогні, поки картопля не покриється рум'яною скоринкою.Потім картоплю перевернути і також обсмажити з іншого боку до рум'яної.Картопля зняти з вогню і посолити. Охолодити.Курку відварити, м'ясо відокремити від кісток і не дуже дрібно нарізати або розділити на волокна.Шинку нарізати тонкою соломкою.Печериці нарізати невеликими скибочками.Яйця зварити круто. Білки відокремити від жовтків (жовтки відкласти в сторону).Білки натерти на крупній тертці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий