Склад:
курка - 200 г,
шинка - 50 г,
мариновані шампіньйони - половина 400 грамової банки,
яєчні білки - 3 шт
картопля - 3 шт
сіль
мелений перець
майонез
листя салату
для пташиних яєць
сирок плавлений - 1 шт (100 г) або твердий сир,
яєчні жовтки - 3 шт
зелень кропу
майонез
часник - 1-2 зубчики
Приготування: Картопля вимити, очистити і нарізати дуже тонкою соломкою (для цього краще скористатися теркою "Бернера" або теркою для корейської моркви).На розігріту з рослинною олією сковороду викласти картоплю і смажити, не перемішуючи, на сильному вогні, поки картопля не покриється рум'яною скоринкою.Потім картоплю перевернути і також обсмажити з іншого боку до рум'яної.Картопля зняти з вогню і посолити. Охолодити.Курку відварити, м'ясо відокремити від кісток і не дуже дрібно нарізати або розділити на волокна.Шинку нарізати тонкою соломкою.Печериці нарізати невеликими скибочками.Яйця зварити круто. Білки відокремити від жовтків (жовтки відкласти в сторону).Білки натерти на крупній тертці.
курка - 200 г,
шинка - 50 г,
мариновані шампіньйони - половина 400 грамової банки,
яєчні білки - 3 шт
картопля - 3 шт
сіль
мелений перець
майонез
листя салату
для пташиних яєць
сирок плавлений - 1 шт (100 г) або твердий сир,
яєчні жовтки - 3 шт
зелень кропу
майонез
часник - 1-2 зубчики
Приготування: Картопля вимити, очистити і нарізати дуже тонкою соломкою (для цього краще скористатися теркою "Бернера" або теркою для корейської моркви).На розігріту з рослинною олією сковороду викласти картоплю і смажити, не перемішуючи, на сильному вогні, поки картопля не покриється рум'яною скоринкою.Потім картоплю перевернути і також обсмажити з іншого боку до рум'яної.Картопля зняти з вогню і посолити. Охолодити.Курку відварити, м'ясо відокремити від кісток і не дуже дрібно нарізати або розділити на волокна.Шинку нарізати тонкою соломкою.Печериці нарізати невеликими скибочками.Яйця зварити круто. Білки відокремити від жовтків (жовтки відкласти в сторону).Білки натерти на крупній тертці.
Комментариев нет:
Отправить комментарий