суббота, 29 июня 2013 г.

Салат «Цезар»


Дуже популярний салат. Впевнений, Ви його вже пробували в кафе або ресторанах.Ми приготуємо його в будинку. І нехай пробачать нас знавці, якщо ми зробимо щось не за правилами. Ми будемо намагатися наблизити його до оригіналу. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-7 порцій.

 Склад:
    
1/2 батона (200г)
    
300 г курячого філе
    
1 великий пучок салату
    
50 г пармезану
    
1 зубчик часнику
    
оливкова оліяДля заправки:
    
2 варені жовтки
    
2 ч.л. гірчиці
    
1 зубчик часнику
    
2 ст.л. лимонного соку
    
1 ч.л. 6% оцту
    
100 мл оливкової олії
    
сіль
    
перецьПриготування покроково:Змішати 5 столових ложок олії з 1 зубчиком часнику, видавленим через чеснокодавку.Залишити на 15 хвилин.Батон нарізати невеликими кубиками.Обсмажити шматочки батона на маслі з часником до золотистого кольору.Філе нарізати невеликими шматочками.Посмажити філе на олії до готовності, посолити, поперчити.Зробити заправку.Для цього розтерти жовтки з гірчицею.Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.Додати оцет і лимонний сік.Потім додати масло, добре перемішати, посолити і поперчити за смаком.Сир натерти на дрібній тертці.Салат порвати руками, викласти на тарілки.На салат викласти філе і сухарики.Полити соусом.Посипати пармезаном.

І "ВУАЛЯ" салат "Цезар" готовий. СМАЧНОГО

Комментариев нет:

Отправить комментарий