Дуже популярний салат. Впевнений, Ви його вже пробували в кафе або ресторанах.Ми приготуємо його в будинку. І нехай пробачать нас знавці, якщо ми зробимо щось не за правилами. Ми будемо намагатися наблизити його до оригіналу. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 6-7 порцій.
Склад:
1/2 батона (200г)
300 г курячого філе
1 великий пучок салату
50 г пармезану
1 зубчик часнику
оливкова оліяДля заправки:
2 варені жовтки
2 ч.л. гірчиці
1 зубчик часнику
2 ст.л. лимонного соку
1 ч.л. 6% оцту
100 мл оливкової олії
сіль
перецьПриготування покроково:Змішати 5 столових ложок олії з 1 зубчиком часнику, видавленим через чеснокодавку.Залишити на 15 хвилин.Батон нарізати невеликими кубиками.Обсмажити шматочки батона на маслі з часником до золотистого кольору.Філе нарізати невеликими шматочками.Посмажити філе на олії до готовності, посолити, поперчити.Зробити заправку.Для цього розтерти жовтки з гірчицею.Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.Додати оцет і лимонний сік.Потім додати масло, добре перемішати, посолити і поперчити за смаком.Сир натерти на дрібній тертці.Салат порвати руками, викласти на тарілки.На салат викласти філе і сухарики.Полити соусом.Посипати пармезаном.
І "ВУАЛЯ" салат "Цезар" готовий. СМАЧНОГО
Комментариев нет:
Отправить комментарий