суббота, 29 июня 2013 г.

Гречеський салат



Інгредієнти:
     Фета - 200 г
     Помідор - 2 шт
     Огірок - 1 шт
     Перець болгарський (жовтий) - 1 шт
     Цибуля ріпчаста (бажано червоний) - 1 шт
     Сік лимона (обов'язково, половина лимона)
     Маслини (без кісточок) - 80 г
     Салат (листя)
     олія оливкова
     Зелень (петрушка)
     Сіль - за смаком
     Перець чорний (мелений) - за смаком

 
Приготування:
Готуємо використовувані продукти. Моєму огірок, томати, перець, лимон, листя салату.
Руками крупно порвати листя салату. Крупно нарізати солодкий перець, огірки, помідори. Цибулю нарізати півкільцями, злегка розім'яти. Сир фета (або бринзу) порізати кубиками ~ 1х1 см.
Додати в салат маслини. Салат посолити, полити оливковою олією. З лимона вичавити лимонний сік полити їм салат і злегка перемішати.

Також щоб зберегти гарний вигляд салату можна не змішувати, а викладати нарізані складові салату частинами.

Комментариев нет:

Отправить комментарий