У цьому блогу ви побачите найсмачніші рецепти з самих простих продуктів котрі є у кожного на кухні. А також інші цікаві поради та теми нашого повсякденного життя.
понедельник, 1 июля 2013 г.
Салат "Нептун"
Інгредієнти:
Креветки - 300 г
Кальмари - 300 г
Крабові палички (можна і крабове м'ясо) - 200 г
Яйце - 5 шт
Ікра червона - 130 г
майонез
Перець (за смаком)
Сіль (за смаком)
Рецепт приготування:
Відварюємо яйця, охолоджуємо, відокремлюємо білок від жовтка, нарізаємо білок. Жовток можна залишити для прикраси.
Варимо креветки в злегка підсоленій воді. Я вибиралa креветки дрібненькі, щоб потім їх не різати
Потім у киплячу воду кидаємо, попередньо нарізавши на кільця, кальмари.
Нарізаємо крабові палички.
Тепер додаємо пару столових ложок майонезу, перемішуємо, і тільки потім додаємо червону ікру (щоб не по лопалися). Сіль-перець - за смаком, але раджу солити після змішування всього, тому що ікра і майонез можуть дати достатньо солі.
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий