понедельник, 1 июля 2013 г.

Салат "Нептун"


Інгредієнти:
     Креветки - 300 г
     Кальмари - 300 г
     Крабові палички (можна і крабове м'ясо) - 200 г
     Яйце - 5 шт
     Ікра червона - 130 г
     майонез
     Перець (за смаком)
     Сіль (за смаком)

 
Рецепт приготування:
    Відварюємо яйця, охолоджуємо, відокремлюємо білок від жовтка, нарізаємо білок. Жовток можна залишити для прикраси.
     Варимо креветки в злегка підсоленій воді. Я вибиралa креветки дрібненькі, щоб потім їх не різати
     Потім у киплячу воду кидаємо, попередньо нарізавши на кільця, кальмари.
     Нарізаємо крабові палички.
     Тепер додаємо пару столових ложок майонезу, перемішуємо, і тільки потім додаємо червону ікру (щоб не по лопалися). Сіль-перець - за смаком, але раджу солити після змішування всього, тому що ікра і майонез можуть дати достатньо солі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий