воскресенье, 14 июля 2013 г.

Бородинський хліб

Інгредієнти:
Вода - 420 мл
Оцет - 2 ст.л.
Олія - ​​2 ст.л.
Борошно пшеничне - 200 г
Борошно житнє - 300 г
Мед - 2 ст.л.
Сіль - 1,5 ч.л.
Цукор - 2 ст.л.
Дріжджі сухі - 2,5 ч.л.
Солод житній - 5 ст.л.
Коріандр мелений - 1 ст.л.

Приготування:
1 Налийте воду в форму і додайте олію. Додати борошно
так, щоб вона покривала рідина. Решта інгредієнти додайте
в зазначеному порядку, за винятком коріандру.
2 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
3 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму WHOLE WHEAT.
4 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.
5 Додайте коріандр після звукового сигналу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий