суббота, 6 июля 2013 г.

Чорний хліб на заквасці



Склад:
Вода або молоко - 400 мл
Олія - ​​1 ч.л.
Борошно пшеничне - 200 г
Борошно житнє - 400 г
Закваска суха - 1 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.
Цукор - 1 ч.л.
Дріжджі сухі - 2 ч.л.

Приготування:
1 Налийте воду в форму і додайте олію.
2 Додати борошно так, щоб вона покривала рідина.
3 Решта інгредієнти додайте в зазначеному порядку.
4 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
5 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму WHOLE WHEAT.
6 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.

Комментариев нет:

Отправить комментарий