У цьому блогу ви побачите найсмачніші рецепти з самих простих продуктів котрі є у кожного на кухні. А також інші цікаві поради та теми нашого повсякденного життя.
суббота, 6 июля 2013 г.
Чорний хліб на заквасці
Склад:
Вода або молоко - 400 мл
Олія - 1 ч.л.
Борошно пшеничне - 200 г
Борошно житнє - 400 г
Закваска суха - 1 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.
Цукор - 1 ч.л.
Дріжджі сухі - 2 ч.л.
Приготування:
1 Налийте воду в форму і додайте олію.
2 Додати борошно так, щоб вона покривала рідина.
3 Решта інгредієнти додайте в зазначеному порядку.
4 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
5 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму WHOLE WHEAT.
6 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий