воскресенье, 7 июля 2013 г.

Хліб «7 злаків»


Інгредієнти:
Вода або молоко - 300 мл
Маргарин або масло вершкове - 1,5 ст.л.
Борошно житнє - 480 г
Пластівці «7 злаків» - 60 г
Сіль - 1 ч.л.
Цукор - 2 ст.л.
Дріжджі сухі - 1,5 ч.л.

 
Іриготування:
1 Налийте воду в форму і додайте вершкове масло, попередньо раз-
мяв його.
2 Додати борошно так, щоб вона покривала рідина.
3 Решта інгредієнти додайте в зазначеному порядку.
4 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
5 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму WHOLE WHEAT.
6 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.

Порада:
Перевірте консистенцію тесту через кілька хвилин після початку замісу. На даному етапі можна додавати борошно, якщо тісто липке, або воду, якщо воно сухе.

Комментариев нет:

Отправить комментарий