воскресенье, 14 июля 2013 г.

Цибулевий хліб з кропом




Інгредієнти:
Кефір + вода - 320 мл
Цибулина велика, дрібно порізана - 1 шт.
Олія - ​​2 ст.л.
Борошно пшеничне - 500 г
Сіль - 1,5 ч.л.
Цукор - 1,5 ст.л.
Дріжджі сухі - 1,5 ч.л.
Кріп, дрібно порізаний - 2 ст.л.

Приготування:
1 Цибулину дрібно порізати і перемішати з водою і кефіром (це можна
зробити за допомогою блендера).
2 Вилийте всю рідину у форму і додайте рослинне мас-
ло. Додати борошно так, щоб вона покривала рідина. решта
інгредієнти додайте в зазначеному порядку, за винятком кропу.
3 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
4 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму BASIC.
5 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.
6 Після звукового сигналу додайте кріп.

Комментариев нет:

Отправить комментарий