воскресенье, 14 июля 2013 г.

Сметанний хліб



Інгредієнти:
Вода або молоко - 275мл
Масло вершкове - 50 г
Сметана 25% - 150 г
Борошно - 400 г
Сіль - 1,5 ч.л.
Цукор - 3 ст.л.
Дріжджі сухі - 2,5 ч.л.

Приготування:
1 Налийте воду в форму. Масло вершкове розімніть і розмішайте
зі сметаною. Додайте консистенцію у воду.
2 Додати борошно так, щоб вона покривала рідина.
3 Решта інгредієнти додайте в зазначеному порядку.
4 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
5 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму BASIC.
6 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.

Комментариев нет:

Отправить комментарий