воскресенье, 14 июля 2013 г.

Сметанний хліб



Інгредієнти:
Вода або молоко - 275мл
Масло вершкове - 50 г
Сметана 25% - 150 г
Борошно - 400 г
Сіль - 1,5 ч.л.
Цукор - 3 ст.л.
Дріжджі сухі - 2,5 ч.л.

Приготування:
1 Налийте воду в форму. Масло вершкове розімніть і розмішайте
зі сметаною. Додайте консистенцію у воду.
2 Додати борошно так, щоб вона покривала рідина.
3 Решта інгредієнти додайте в зазначеному порядку.
4 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
5 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму BASIC.
6 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.

Хліб на манці



Інгредієнти:
Вода - 280 мл.
Олія - ​​2,5 ст.л.
Борошно пшеничне - 450 г
Манна крупа - 50 г
Сіль - 1,5 ч.л.
Цукор - 1,5 ст.л.
Дріжджі - 2 ч.л.

Приготування:
1 Налийте воду в форму і додайте олію. додайте борошно і манну крупу так, щоб ця суміш покривала рідина. решта інгредієнти додайте в зазначеному порядку.
2 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму BASIC.
3 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.

Бородинський хліб

Інгредієнти:
Вода - 420 мл
Оцет - 2 ст.л.
Олія - ​​2 ст.л.
Борошно пшеничне - 200 г
Борошно житнє - 300 г
Мед - 2 ст.л.
Сіль - 1,5 ч.л.
Цукор - 2 ст.л.
Дріжджі сухі - 2,5 ч.л.
Солод житній - 5 ст.л.
Коріандр мелений - 1 ст.л.

Приготування:
1 Налийте воду в форму і додайте олію. Додати борошно
так, щоб вона покривала рідина. Решта інгредієнти додайте
в зазначеному порядку, за винятком коріандру.
2 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
3 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму WHOLE WHEAT.
4 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.
5 Додайте коріандр після звукового сигналу.

Цибулевий хліб з кропом




Інгредієнти:
Кефір + вода - 320 мл
Цибулина велика, дрібно порізана - 1 шт.
Олія - ​​2 ст.л.
Борошно пшеничне - 500 г
Сіль - 1,5 ч.л.
Цукор - 1,5 ст.л.
Дріжджі сухі - 1,5 ч.л.
Кріп, дрібно порізаний - 2 ст.л.

Приготування:
1 Цибулину дрібно порізати і перемішати з водою і кефіром (це можна
зробити за допомогою блендера).
2 Вилийте всю рідину у форму і додайте рослинне мас-
ло. Додати борошно так, щоб вона покривала рідина. решта
інгредієнти додайте в зазначеному порядку, за винятком кропу.
3 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
4 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму BASIC.
5 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.
6 Після звукового сигналу додайте кріп.

воскресенье, 7 июля 2013 г.

Хліб «7 злаків»


Інгредієнти:
Вода або молоко - 300 мл
Маргарин або масло вершкове - 1,5 ст.л.
Борошно житнє - 480 г
Пластівці «7 злаків» - 60 г
Сіль - 1 ч.л.
Цукор - 2 ст.л.
Дріжджі сухі - 1,5 ч.л.

 
Іриготування:
1 Налийте воду в форму і додайте вершкове масло, попередньо раз-
мяв його.
2 Додати борошно так, щоб вона покривала рідина.
3 Решта інгредієнти додайте в зазначеному порядку.
4 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
5 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму WHOLE WHEAT.
6 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.

Порада:
Перевірте консистенцію тесту через кілька хвилин після початку замісу. На даному етапі можна додавати борошно, якщо тісто липке, або воду, якщо воно сухе.

суббота, 6 июля 2013 г.

Чорний хліб на заквасці



Склад:
Вода або молоко - 400 мл
Олія - ​​1 ч.л.
Борошно пшеничне - 200 г
Борошно житнє - 400 г
Закваска суха - 1 ст.л.
Сіль - 1 ч.л.
Цукор - 1 ч.л.
Дріжджі сухі - 2 ч.л.

Приготування:
1 Налийте воду в форму і додайте олію.
2 Додати борошно так, щоб вона покривала рідина.
3 Решта інгредієнти додайте в зазначеному порядку.
4 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
5 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму WHOLE WHEAT.
6 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.

Білий хліб



Інгредієнти:
Вода або молоко - 400 мл
Олія - ​​2 ст.л.
Борошно пшеничне - 620г
Сіль - 1 ч.л.
Цукор - 1 ст.л.
Дріжджі сухі - 1,5 ч.л.

Приготування:
1 Налийте воду в форму і додайте олію.
2 Додати борошно так, щоб вона покривала рідина.
3 Решта інгредієнти додайте в зазначеному порядку
4 Вставте форму в хлібопічку і закрийте кришку.
5 Натисніть кнопку MENU та виберіть програму BASIC.
5 Виберіть рівень піджарки скоринки та натисніть кнопку START / STOP.

Етапи приготування хліба в хлібопічці

Етапи приготування хліба в хлібопічці

1. Додайте воду в форму.

2. Густу рідину краще перемішати в блендері до отримання однорідної консистенції.

3. Додайте всю рідину у форму.

4. Зважте необхідну кількість борошна.

5. Додайте борошно у форму так, щоб вона покривала всю рідину.

6. Додайте інші інгредієнти і вставте форму в хлібопічку.

7. Виберіть параметри приготування хліба.

8. Хліб готовий.

9. Вийміть хліб з хлібопічки, дайте трохи охолонути і поріжте.

10. Приємного апетиту!

среда, 3 июля 2013 г.

Хлібопічка, як користуватись та випікати ароматній хліб.




     Серія статей і рецептів про те як випікати хліб у хлібопічці. Починаючи від звичайного білого хліба до солодкого хліба з додаванням йогурту, сиру шоколаду і багато іншого
      Хлібопічка створена спеціально для того, щоб ви отримували задоволення! Адже що може бути краще аромату свіжої випічки?!?!
Аромату, який повертає нас у дитинство, дарує затишок і тепло. Що вам більше подобається сьогодні: французька, італійська або середземноморський хліб? А яким десертом порадуєте свою родину: шоколадним кексом або вишневим пирогом? Кращі рецепти ароматного і апетитного хліба будуть висвітлюватись кожен день в цьому блозі.

Дачний салат



Що потрібно для приготування:
в'ялені помідори в олії - 6-8 половинок
фруктовий оцет
лимон (сік) - 1/2 шт.
сіль
мелений чорний перець
звичайний листовий дачний салат або салатний мікс - 1-2 великих пучка
редис - 1 великий пучок (10-12 штук)
великий стиглий помідор - 4 шт.


Як готувати:
     Редис нарізати дуже тонкими кружальцями. В'ялені помідори нарізати дуже тонкою соломкою, а свіжі - скибочками. Салат нарвати руками на зручні для їжі шматочки.
     Змішати салат, обидва види помідорів і редис в салатниці, вичавити лимонний сік прямо в салат і скропити оцтом. Посолити, поперчити, перемішати, при бажанні заправивши олією від в'ялених помідорів.

понедельник, 1 июля 2013 г.

Салат "Нептун"


Інгредієнти:
     Креветки - 300 г
     Кальмари - 300 г
     Крабові палички (можна і крабове м'ясо) - 200 г
     Яйце - 5 шт
     Ікра червона - 130 г
     майонез
     Перець (за смаком)
     Сіль (за смаком)

 
Рецепт приготування:
    Відварюємо яйця, охолоджуємо, відокремлюємо білок від жовтка, нарізаємо білок. Жовток можна залишити для прикраси.
     Варимо креветки в злегка підсоленій воді. Я вибиралa креветки дрібненькі, щоб потім їх не різати
     Потім у киплячу воду кидаємо, попередньо нарізавши на кільця, кальмари.
     Нарізаємо крабові палички.
     Тепер додаємо пару столових ложок майонезу, перемішуємо, і тільки потім додаємо червону ікру (щоб не по лопалися). Сіль-перець - за смаком, але раджу солити після змішування всього, тому що ікра і майонез можуть дати достатньо солі.